Bismi hi Te ala


  97.Suretu El Kadr

  Share
  avatar
  SHEBBIR

  Broj komentara : 1409
  Mjesto : Dunja
  Registration date : 08/11/2008

  97.Suretu El Kadr

  Mesazh nga SHEBBIR prej Sun 25 Oct 2009 - 1:27

  97.Suretu El Kadr

  Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!

  1. Ne e zbritëm atë (Kur’anin) në natën e Kadrit.
  2. E ç’të bëri ty të dijsh se ç’është nata e Kadrit?
  3. Nata e Kadrit është më e rëndësishme se një mijë muaj!
  4. Me lejen e Zotit të tyre në (atë natë) të zbresin engjëj dhe shpirti (Xhibrili) për secilën çështje.
  5. Ajo (që përcakton Zoti) është paqe deri në agim të mëngjesit.

   Ora është Mon 10 Dec 2018 - 3:32