Bismi hi Te ala


  95.Suretu Et Tin

  Share
  avatar
  SHEBBIR

  Broj komentara : 1409
  Mjesto : Dunja
  Registration date : 08/11/2008

  95.Suretu Et Tin

  Mesazh nga SHEBBIR prej Sun 25 Oct 2009 - 1:29

  95.Suretu Et Tin

  Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!

  1. Pasha fikun dhe ullirin!
  2. Dhe (kodrën) Turi Sina-en!
  3. Dhe këtë qytet të sigurisë!
  4. Vërtet, Ne e krijuam njerin në formën më të bukur.
  5. Pastaj e zbritëm atë në më të ultin e të ultëve.
  6. Përveç atyre që besuan dhe bënë vepra të mira; ata kanë shpërblim të pandërprerë.
  7. E pas gjithë kësaj, ç’të shtyri të përgënjeshtrosh ditën e shpërblimit (përgjegjësisë)?
  8. A nuk është All-llahu më i urti gjykuesve?

   Ora është Mon 10 Dec 2018 - 2:55