Bismi hi Te ala


  99. Ez Zelzele

  Share
  avatar
  SHEBBIR

  Broj komentara : 1409
  Mjesto : Dunja
  Registration date : 08/11/2008

  99. Ez Zelzele

  Mesazh nga SHEBBIR prej Sun 25 Oct 2009 - 1:25

  99. Ez Zelzele

  1. Kur të dridhet toka me dridhjen e saj të fuqishme,
  2. Dhe të nxjerrë toka atë që ka në mbrendinë e saj (barrën nga brenda),
  3. Dhe njeriu të thotë: “ç’ka kjo (që bën këtë dridhje)?”
  4. Atë ditë, ajo i rrëfen tregimet e veta,
  5. Ngase Zoti yt e ka urdhëruar atë.
  6. Atë ditë njerëzit shfaqen të ndarë në grupe që të shpërblehen për veprat e tyre.
  7. E kushe punoi ndonjë të mirë, që pëshon sa grimca, atë do ta gjejë.
  8. Dhe kush punoi ndonjë të keqe sa grimca, atë do ta gjejë.

   Ora është Mon 10 Dec 2018 - 3:10