Bismi hi Te ala


  104. El Humeze

  Share
  avatar
  SHEBBIR

  Broj komentara : 1409
  Mjesto : Dunja
  Registration date : 08/11/2008

  104. El Humeze

  Mesazh nga SHEBBIR prej Sat 24 Oct 2009 - 19:53

  104. El Humeze

  1. Mjerë për secilin që e ofendon e përqesh (njerëzit),
  2. Që ka tubuar pasuri dhe që atë e ruan të mos i pakësohet.
  3. E mendon se pasuria e tij do të bëjë të përjetshëm.
  4. Jo, të mos medojë ashtu! Se ai pa tjetër do të hidhet në Hutame.
  5. E çka dini ti se ç’është Hutame?
  6. Është zjarri i All-llahut i ndezur fort.
  7. Që depërton deri në loçkë të zemrës.
  8. Ai i mbyll ata, ua zë frymën.
  9. Ata janë të lidhur në pranga

   Ora është Mon 10 Dec 2018 - 2:55