Bismi hi Te ala


  107. El Maun

  Share
  avatar
  SHEBBIR

  Broj komentara : 1409
  Mjesto : Dunja
  Registration date : 08/11/2008

  107. El Maun

  Mesazh nga SHEBBIR prej Sat 24 Oct 2009 - 19:48

  107. El Maun

  1. A e ke parë ti (a e sheh) atë, që përgënjeshtron përgjegjësinë dhe llogarinënë botën tjetër?
  2. Po ai është që e përzë në mënyrë të vrazhdë bonjakun.
  3. Dhe që nuk nxit për të ushqyer të varfërin.
  4. Pra shkatërrim është për ata që falen,
  5. të cilët ndaj namazit të tyre janë të pakujdesshëm.
  6. Ata që vetëm shtiren (sa për sy e faqe).
  7. Dhe nuk japin as sendin më të vogël (as hua).

   Ora është Mon 10 Dec 2018 - 2:55