Bismi hi Te ala


  109. El Kafirun

  Share
  avatar
  SHEBBIR

  Broj komentara : 1409
  Mjesto : Dunja
  Registration date : 08/11/2008

  109. El Kafirun

  Mesazh nga SHEBBIR prej Sat 24 Oct 2009 - 19:46

  109. El Kafirun

  1. Thuaj: “O ju jobesimtarë!
  2. Unë nuk adhuroj atë që ju e adhuroni!
  3. As ju nuk jeni adhurues të Atij që unë e adhuroj!
  4. Dhe unë kurr nuk do të jem adhurues i asaj që ju adhuroni!
  5. Por edhe ju nuk do të jeni adhurues të Atij që unë adhuroj!
  6. Ju keni fenë tuaj (që i përmbaheni), e unë kam fenë time (që i përmbahem)!

   Ora është Mon 10 Dec 2018 - 2:55