Bismi hi Te ala


  110. En Nasr

  Share
  avatar
  SHEBBIR

  Broj komentara : 1409
  Mjesto : Dunja
  Registration date : 08/11/2008

  110. En Nasr

  Mesazh nga SHEBBIR prej Sat 24 Oct 2009 - 19:45

  110. En Nasr

  1. Kur erdhi ndihma e All-llahut dhe çlirimi (ngadhënjimi),
  2. Dhe i pe njerëzit që po hyjnë turma-turma në fenë e All-llahut.
  3. Ti, pra, lartësoje Zotin tënd duke falënderuar dhe kërko nga Ai falje.Ai vërtet pranon shumë pendimin.

   Ora është Mon 10 Dec 2018 - 3:34