Bismi hi Te ala


  93.Suretu Ed Duha

  Share
  avatar
  SHEBBIR

  Broj komentara : 1409
  Mjesto : Dunja
  Registration date : 08/11/2008

  93.Suretu Ed Duha

  Mesazh nga SHEBBIR prej Sun 25 Oct 2009 - 1:31

  93.Suretu Ed Duha
  Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!

  1. Pasha paraditën!
  2. Pasha natën kur shtrinë errësirën!
  3. Zoti yt nuk të ka lënë, as nuk të ka përbuzur.
  4. Dhe se bota e ardhshme është shumë më e mirë për ty se e para.
  5. E Zoti yt do të jepë ty, e ti do të kënaqesh.
  6. A nuk të gjeti ty jetim, e Ai të bëri vend (të dha përkrahje).
  7. Dhe të gjeti të paudhëzuar e Ai të udhëzojë.
  8. dhe të gjeti të varfër, e Ai të begatoi.
  9. Pra, mos e përul jetimin!
  10. As lypësin mos e përzë!
  11. E me të mirat që të dha Zoti yt, trego (udhëzo njerëz)!

   Ora është Mon 10 Dec 2018 - 2:55