Bismi hi Te ala


  94.Suretu El Inshirah

  Share
  avatar
  SHEBBIR

  Broj komentara : 1409
  Mjesto : Dunja
  Registration date : 08/11/2008

  94.Suretu El Inshirah

  Mesazh nga SHEBBIR prej Sun 25 Oct 2009 - 1:30

  94.Suretu El Inshirah

  Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!

  1. A nuk ta hapëm ne gjoksin tënd?
  2. Dhe Ne hoqëm prej teje barrën tënde,
  3. E cila shtypte shpinën tënde.
  4. Dhe Ne, ta ngritëm lartë famën tënde?
  5. E, pa dyshim se pas vështirësisë është lehtësimi.
  6. Vërtet, pas vështirësisë vjen lehtësimi.
  7. E kur ta kryesh (obligimin), atëbotë mundohu me adhurim (All-llahut).
  8. Dhe, vetëm te Zoti yt përqëndro synimin!

   Ora është Mon 10 Dec 2018 - 3:38