Bismi hi Te ala


  113. El Felek

  Share
  avatar
  SHEBBIR

  Broj komentara : 1409
  Mjesto : Dunja
  Registration date : 08/11/2008

  113. El Felek

  Mesazh nga SHEBBIR prej Fri 23 Oct 2009 - 21:32

  113. El Felek

  1. Thuaj: I mbështetem Zotit të agimit,
  2. Prej dëmit të çdo krijese, që Ai e krijoi.
  3. Dhe prej errësirës së natës kur ngryset plotësisht.
  4. Dhe prej dëmit të atyre që lidhin dhe fryejnë nyja.
  5. Edhe prej dëmit të smirëkeqit kur sipas smirës vepron.

   Ora është Mon 10 Dec 2018 - 2:55