Bismi hi Te ala


  101. El Kariah

  Share
  avatar
  SHEBBIR

  Broj komentara : 1409
  Mjesto : Dunja
  Registration date : 08/11/2008

  101. El Kariah

  Mesazh nga SHEBBIR prej Sat 24 Oct 2009 - 19:57

  101. El Kariah

  1. Krisma e kijametit.
  2. Ç´ka është krisma?
  3. Dhe ç’të mësoi ty se ç’është krisma?
  4. Ajo është ditë kur njerëzit bëhen si insekte të shpërndara.
  5. Dhe kodrat bëhen si leshi i shprishur.
  6. E sa i përket atij që i rëndohet peshoja e veprave të tij,
  7. Ai është në një jetë të këndshme.
  8. Ndërsa, atij që ka peshojën e lehtë të veprave të tij,
  9. Vendi i tij do të jetë në Havije.
  10. E ç’është ajo që të njoftoi ç’është ai (Havije)?
  11. Është zjarri me nxehtësi shumë të lartë.

   Ora është Mon 10 Dec 2018 - 2:55