Bismi hi Te ala


  103. El Asr

  Share
  avatar
  SHEBBIR

  Broj komentara : 1409
  Mjesto : Dunja
  Registration date : 08/11/2008

  103. El Asr

  Mesazh nga SHEBBIR prej Sat 24 Oct 2009 - 19:55

  103. El Asr

  Pasha kohën!
  2. Nuk ka dyshim njeriu është në një humbje të sigurt.
  3. Me përjashtim të atyre që besuan, që bënë vepra të mira, që porositën njëri-tjetrin t’i përmbahen të vërtetës dhe që këshilluan njëri-tjetrin të jenë të durueshëm.

   Ora është Mon 10 Dec 2018 - 2:54